Володимир Висоцький

На Братських Могилах не ставлять Хрестів..І вдів там печальних немає..Там інколи чути..лиш Жайвора спів..І Вічний Вогонь там палає.Колись тут гриміла Пекельна Зима..Тепер лише плити з Граніту..Тут Доль персональних..в солдатів нема..Всі Долі в єдину..тут злиті.А в Вічнім Вогні..бачу села..міста..Обвуглені..спалені хати..Палаючий Брест і Житомир..Рейхстаг..Палаюче Серце Солдата..Немає...чеканням спустошених Вдів..Лиш Вітер по Осені плаче..На Братських Могилах...не ставлять Хрестів..Та нам..вже від того..не краще...


Рецензии