Ой..

Ой летіли Лебеді..Стомлені...останні.Заблукали Лебеді..на стезі Кохання.Тріпотіли крилами..З Вітром ..шепотілися..Сурмами грайливими..З Безвістю ділилися..Якось так Замріяно..Кутались Туманами..Пролітали Лебеді..Та й над Океанами..Пролітали Лебеді..Над чужою Долею..Де ж то ви розгледіли..Щастя..поруч з Волею..


Рецензии