Ой Калина...

Ой... Босоніж Калина..Бігла ..зваблена в Літо..Наче сукню Дівчина...Розгорнула над Світом..І Мереживом синім..Заярились Серпанки.Вітром сірим..осіннім..Заколихує Ганки..Коромислом у Небі..Дощик зорі колише..Вихор Сукню..як треба...Задирає..все Вище..


Рецензии