Зимова вишня

Гірка на смак «Зимова вишня»…
Немає слів щоб все сказати,
Той біль нам вимовить зараз…
Заплакана сльозами мати,
Ім’я дитини промовляє раз у раз!
Ласкаві дітки: славні, ніжні, милі –
Зимову вишню скуштували на весь смак…
Хто витрима, де взяти знову сили,-
Зів’яв в вогні - червоний, ніжний мак!
Завіщо доля, зла та невблаганна,
Забрала, знищіла до тла красу…
Гірка на присмак «Вишня безталанна»,
На згадку вам, яскраві квіти принесу!
Болить душа, ятрає, давить серце,
(Навіщо бог, в ту хвилю відвернувсь…)
Неначе в рану всипав солі й перцю,
Я лиш за душі ваші, в церкві, помолюсь!

29 березня 2018 року


Рецензии