Чому я люблю Червону Руту?
Чом сильно так люблю «Червону руту»?
Ту Руту, що в житті не позабути?
Ту Руту, що співаю – мов молюсь?
У пісні про любов – слова прості.
Здається, кожний написати зможе.
Співає Руту українець кожний –
прості слова... Прості, та не пусті.
У слів простих така є глибина,
яку не знайдеш у замудрих віршах,
де діячі мистецтв так мудро пишуть,
що в читачів рясніє сивина.
Замудрий вірш – то мов без сонця день.
Той вірш без тлумача не прочитаєш.
А справжній вірш – це той, що наспіваєш.
І серце просить віршів – для пісень.
В найкращій пісні не знайдеш жалю.
Найкраща пісня – в сльози не закута.
Тому й люблю я так «Червону руту».
А сліз в піснях – в житті не полюблю.
Свидетельство о публикации №121121001955
была бы, наверное, самой счастливой...
Мечтаю увидеть Эдельвейс))
Спасибо за поздравление.
Елена Транковская 12.12.2021 20:26 Заявить о нарушении