Потерялись твои следы

ЗАГУБИЛИСЬ ТВОЇ СЛІДИ
ПІД ВІКНОМ МОЇМ НЕНАРОКОМ.
НЕ БУЛО ТЕБЕ ТРИ ЗИМИ,
ЦІЛИХ ТРИ СПОГАНІЛІ РОКИ.

Я СТУПАЮ ІЗ СЛІДУ В СЛІД,
ТІЛЬКИ ТИ ТАК УМІВ ХОДИТИ.
ТИ ХОДИТИ КУМЕДНО ВМІВ
І КУМЕДНО ТАКОЖ ЛЮБИТИ.

ЯКБИ МОЖНА БУЛО З ДУШІ
І ТЕБЕ,І СЛІДИ ЗІТЕРТИ.
ТАК ЛЮБИЛА КОЛИСЬ ТЕБЕ,
ЩО ХОТІЛА БЕЗ ТЕБЕ ВМЕРТИ.

НІБИ ВЧОРА ЦЕ ВСЕ БУЛО.
ВСЕ БОЛІЛО ,БОЛІЛО,МЛІЛО,
А НА РАНОК УСЕ ЗАМЕЛО,
БІЛИМ СНІГОМ І БІЛЬ ПРИКРИЛО.


Рецензии