Заблукало

Заблукало літо..Ранками ..дібровами.Барвами..над Світом.Різнокольоровими.Ковилами ..Росами..Ніччю ген Духмяною..Марить стоголосою..Треллю полум"яною.Заблукало Літечко..У намисто вбралося.Пурпурову квіточку..Пензлями торкалося..Покотилось весело..Десь ..аж ген Дібровою.Полем..перевеслами..Різнокольоровими..


Рецензии