Новор чна хвиля диско

Хвиля Диско

Вже Новий рік спішить «на очі»,
Щоб зачитати «щастя» новий лист…
Там будуть танці «диско», аж до ночі,
Де кожен, в залік, свій покаже хист!
Суворі судді розправляють густі брови,
Не просто буде лідера свого знайти,
«Старі ті танці», мають вже обнови,
Та тільки треба, ще й трибуни, до наснаги завести!
Танцюють всі, «на захід» постарались,
Дівчатка милі, ніжність та свята краса…
Вони, в найраще іх вбрання у брались,
Гримлять цимбали, скрипка та «баса»!
Хлоп’ята- парубки, красиві дуже браві,
Очей не зводить з них, із натовпу, дівча…
Танцюють всі, в прожектора заграві,
Чарівна музика, там лине без кінця!
Скінчились танці, судді майже
на порозі,
Добігли стрілки до щасливого кінця…
Бо залік склали всі, при Бога допомозі,
А танцюристи - до свого коронного вінця!
Хай буде мир, щасливі наші, любі діти,
Закінчиться нарешті, затяжна війна…
Вони - це, радість для країни, її
квіти,
Бо стежка в нас, до щастя, лиш одна!

9 грудня 2021 рік
Віталій Косенко


Рецензии