Тоб на лебедин й
Розлетиться сонце, не з ' явиться Зоря
Навiть Бог не забира з мо;х клiток твоє iм `я
Ти, як в рiвняннi не знайдений мною iкс
Я без тебе, як грецька богиня без вівтаря
Моє прогаяне кохання, моє невиплакане горе
Мій вирій мрій та оберіг, рідний мій, Небачений знайомий
****
Моє ім`я - твій в ' їлий опік
Його чути в тобі неустанно
Ти бачиш мене у всьому, наче святу тінь
Ти - моя вічна рана, що кровоточе вже котрий рiк
Свидетельство о публикации №121120900400