Неправда, що казати треба все
Все – треба відчувати, не казати.
Якусь межу потрібно в серці мати,
що щастя розуміння принесе.
Здається, знаю все. Та не скажу.
Нехай знання мене штовхають в груди
зсередини. Хай краще так і буде:
болить, та я не перетну межу.
Як боляче буває нам від слів,
так боляче буває нам від тиші...
І тишу, і слова я склав у вірші,
в яких ні слів, ні тиші не жалів...
Свидетельство о публикации №121120900037