Горить

Горить Ще Ліс осінньою Красою..Ще Листя сиплють Грона Золоті..І Ранки ще вмиваються Росою..Але святкові Шати вже не ті..І Осінь вже втрачає свою Силу..ЇЇ в пітьму виштовхеє Зима..ЇЇ мабуть Тривога підкосила..І Часу в неї ..обмаль..вже нема..І я дивлюсь на тебе із Туману..Ти наче Осінь..рання золота..І Поглядом ясним..Високі Грані...Відточуєш...марнуючі Літа...


Рецензии