ДАДИ ИЛЛИ... Мустафа Ганижев

          ДАДИ ИЛЛИ        ...          Мустафа Ганижев

Моски вахаш Москалей ва хьона,
Моски болхбеш Москалей ва хьона.
Хьай даь водж кхетийла Москолей хьона!
Хьай даь водж кхетийла Москалей хьона!

Ер дуне къеданад Москалей хьона,
Ер дуне бирсданад Москолей хьона.
Хьай даь водж кхетийла Москолей хьона!
Хьай даь водж кхетийла Москалей хьона!

Наьха бага хьежар Москолей ва хьона,
Наьха вахар дохадер Москолей ва хьона.
Хьай даь водж кхетийла Москолей хьона!
Хьай даь водж кхетийла Москолей хьона!

Къаракъ молаш вожар Москалей ва хьона,
Хьакхий муц1ара тослур Москалей ва хьона.
Хьай даь водж кхетийла Мосалей хьона!
Хьай даь водж кхетийла Москалей хьона!
                17. 04. 2018 г.


Рецензии