Блакитна Ос нь...

Блакитна Осінь..Що??Невже печальна??Твоя хода..в буянні Жовтих Чар..То твої Роси ..на Стезі Мовчання..Нічних Потвор..непевний Гонорар..Любове вільних Дум..на Крилах Сподівання.Вгамуй мій Біль..доки я ще Живий..Вже протікає Сум..на Пелюстки Кохання.Цей Біль звідкіль..???на скельцях Вітражів??Знайди той Трунок..що загоїть Рани..Любов несправжня...лише Тінь її.В долонях Ранку..дивоцвіт Коханій..І погляд ніжний..у німій Пітьмі...


Рецензии