Ще не впало калинове листя
червоніє вона, сніг летить...
грудень мій благодатною вістю,
бо Різдво Бога Спаса спішить.
І до Бога серця наші й думи,
і до Бога і день наш і ніч,
Мати Божа пошли нам спасіння!
Там де темрява й війни каліцтв!
Лист не впав, а сніг білий - пребілий!
На червоному, мов кров людська!
що Донбасом лилась! Біс не ситий!
Злий той дух де кривава рука!
Не боявся він Бога, і страху
в нього також тоді не було,
сильний біс ізначально средь праху,
воєн всіх, чиє зло вже пройшло.
...Ще не впало калинове листя,
а сьогодні прекраснійший день!
І святого Отця Спірідона,
просим ми, щоб до наших сімей
у святеє Різдво лиш час мирний,
а нечистим кайдани до ніг,
щоби знову земля не зустріла,
чорних духів із силою злих...
Святый Отче Спиридоне, молите Господа
за семьи Добасса, и придите к слабым
на святую скорую помощь!
Свидетельство о публикации №121120808146
Сергей Лутков 09.12.2021 16:29 Заявить о нарушении