Близнючки..

Однакові повадки в них-Тигриці..В очах буяє..обопільний жар..Неначе дві ..розлогі Блискавиці..Малюють Мрії ..у відлунні Чар..Одна співає..наче Королева..Друга ..мовчить..усміхнена Мана..Близнючки молоді..в сузір"ї Лева..Одна суцільна Повінь..навісна..


Рецензии