Мама Бога молила
не зігріюсь, бо сніг,
мама Бога молила,
за цей злий, та наш вік
Перед Богом вона,
нескінченний потік-
її к Богу молитва,
тут же "Град" небо сік!
Мамо! Мамо! - зову!
і по хвилі пливу!
Небесам поклонившись!
І все це наяву!
І сльозам висихать!
І молитися нам!
Та пред небом, священним,
й там з'єднатись путям!
Свічку ставлю, горить...
А Господь у цю мить!
Мою маму пригорне!
Серця кріпкою нить!
Ти нежданною біль,
і розлука нас б'є!
Але хліб дав нам Бог наш,
й світ ласкавим стає.
Пам'ять...ти бережи...
це єднання сердець!
Адже в Бозі живі ми!
І нас не розлучить!
Свидетельство о публикации №121120806489