Сила поета!

Сила поета…
Поет, повір мені - натхнення Боже,
До болю ніжний, наче первоцвіт…
Віршами та запалом допоможе,
Вони прийшли, ще з тих тисячоліть!
У віршах їх, неначе Божа іскра променіє,
Наснага там, краса чарівна, сила й криця - є…
Бринить: тонка струна кохання, радість, мрія,-
Він, ніби серце вам своє дарує, віддає!
Поетів, наче квітів в світі, так багато-
Чарують всіх, мелодією від віршів…
Вони для серця, наче радість,
свято -
І тепло на душі, від тих вразливих слів!
 Та тільки, ті слова, бувають дуже грізні,
Поет - трибун, за ними й «світ піде»…
Підніметься народ до бою, за Вітчизну,
І в тих словах: всю міць свою знайде!
Тож, хай вражают нас завжди поети -
Передають в віршах красу Землі…
Коханим пишуть з полум’ям - сонети,
Дарують й далі, у віршах, серця своі!

Віталій Косенко
8 грудня 2021рік


Рецензии