Не всё так просто в моей хате...

На екрані в моїй хаті вольнодумці,
Такі собі розумники вони.
Один з них петрає, як догодити Курці,
Другий совітує придбати ще човни.

Сидить, мізкує, третій...думка скресла,
Де грошей нашкребти на допомоги,
Четвертий вгомонився..."сушить весла",
А п*ятий пророкує — "зроблять ноги"...

Тут шостий, сьомий, вісьмий і дев*ятий
Засперечались всім наперекір, що аж
Топились в жирній сварці... А десятий
Охоче брав усіх на абордаж!

Мені й народу остогид їх вереск,
На всіх каналах править дикість-жуть,
Вони давно переступили через
Усіх, хто працею і правдою живуть...


Рецензии