Напишу i я про бiле

Напишу і я про біле.
Пишуть всі, і я пишу.
Біле має світлу силу –
ту, що я надам віршу.

З перших слів все зрозуміло.
Біле – сніг, це просто сніг.
Скажеш: «Сніг», і щастя біле
пошепки впаде до ніг.

І земля, і небо – просто
чисті білі кольори...
Сніг водночас – вірш і проза,
лиш в долоні набери...


Рецензии