Мама

Заколише тебе мама, приголубить ,
Запалає зорьою ліхтарик.

Бо вона тебе міцно любить,
Відкладе на полицю букварик.
 
Покладе тебе в ліжечко-човник ,
Подарує тобі свій цілунок.

Ти для неї - малесенький гномик,
Ти для неї її - порятунок.

Ти для неї рання світанкове,
Зачекає твого пробудження.

А сни заходились по новому,
Заплітаючись ніжним кружевом.

Візерунками твого мережива,
Малювалась картина квіткова.

За добробутом твоїм стежила мама,
І співала тобі колискову.

Ти для мами її серденько,
Нумо, спати малеча, швиденько.


Рецензии