Свята незалежн сть

Свята незалежність!
Один, два, десять…, уже тридцять,-
Ми з боєм протримались «на плаву»…
Є в українців: воля, сила, стрижень-
«Тримайся друже, до кінця, поки живу»!
Свята земля, роками, з покоління-
Ще з козаків, загартували: волю, тіло й душу…
Та молоді, передали свою любов та вміння,
Я клятву до батьків, дідів - ніколи не порушу!
Тим і живе народ, та наша люба Україна,
Заводи зводить, розбудовує своі міста…
Робочих потребує рук: від дочки, та від сина,
І кожному - професія, та зовсім не проста!
Знання у маси, - то велика сила,
Майстрів своєї справи знову на завод…
Неначе в пісні: «А я столяра любила»,
Все знову запрацює, загуде і наш завод!
Вже вересень в права своі вступає,
Просторі класи - двері, навстіж розчинили…
На вахту знань, на зміну молодь заступає,
Щоб Україна її люди, краще ніж раніше жили!
Готові будьте поборотись за знання,
Щоб стати як найкращими майстрами…
Бо Україна - ненька, в нас лишень одна,
Ви - українці, це доведено не лише кров’ю, а віками!


Рецензии