Люди поруч
Не журюся і в біді,
Душі наші не старіють,
Вони вічно молоді.
Поруч всякеє буває,
Хтось регоче та співає,
Хтось краде
А хтось складає
Є такі що п"ють горілку,
Є такі що не їдять,
Ждуть що хтось до рота дожку,
Допоможе їм подать
Є такії що кохають лиш себе-
Бо не земні,
Є що людям жить мішають,
Бо скажені чи дурні
Є багато самодурів,
Є ліниві як осли,
Говорливі як сороки,
Ті що жирний шмат знайшли
Різні люди поруч з нами,
Рідні є та є близькі,
Є завжди для нас відкриті,
Та бувають і в тіні
Всі ми маємо рефлекси,
Та Інстининкти-бо живем,
Це вони помимо волі,
Надають і нам проблем,
Та є розум у людини,
Він усьому голова,
Схожим станеш на тварину,
Коли розуму нема
перша декада грудня
рік 2021
Свидетельство о публикации №121120503433
Орехова Галина Григорьевна 07.12.2021 11:30 Заявить о нарушении