Лутане

Песни пляски ей така
 и плътта потрепва сластно,
топлината на ръка
търси сърце в дясно.
 Имитация на любов,
все с предпазител нещастен, 
вънка живот е нов,
вътре задух ужасен.
Неоправени седла,
и чаршафи
все омачкани
бясно тичат из нощта,
любов тъй опрятна.
Песни, пляски 
ей така,
а сърце,
имало от ляво.


Рецензии