Зiмовы надвячорак
Вечарніцу ён сустрэў,
А калі даткнуўся ночы,
То зусім заплюшчыў вочы.
Прыцемак з-за шэрай дымкі
Разгарнуў свае абдымкі.
Дзень прылёг, вось-вось засне
На пуховым тапчане.
Фото_Марианна Головина
Свидетельство о публикации №121120501944