Чекання
Чекаю день, чекаю другий,
Гадаю, що там випало на кон…
Животик вже як місяць круглий,
Можливо народиться чемпіон!
А може дівчинка, красуня не сказана,
Хай бог дарує щастя на весну…
Дитинка така люба та усім жадана,
Там чубчик буде, чи плести косу?!
Чарівний тортик все, усім розкаже,
Хай лиш розріже навпіл сам татусь…
Якою фарбою сам бог його помаже,
І ще хвилинка, мить… та сама суть!
12 листопада 2120 рік
Свидетельство о публикации №121120409043