Юв лей

Ювілей
Хай завжди «в серці» світить сонце,
Дружина поряд та онуки сміх…
До щастя, завжди звернуте віконце:
Зозуля, на пророчить сотню літ!
Та завжди, до мети веде дорога,
Господь допомагає на твоїм шляху,
Любов цвіте, як вишня та - розлога,
Та добрі люди, лише на твоїм віку!

27 листопада 2021 року


Рецензии