Просто

.....Закриєш промені собою.
"Побудь , зі мною "- тихо прошепчи.
"Дай, я надихаюсь тобою, дай я
Намріюсь досхочу.."
Ти станеш вітром, зловивши
Тільки посмішку мою.


P.s то что когда-то, страшило..теперь просто красиво.


Рецензии