Мiж епохами
Коли час зупинився,
Я бачила недобудови,
Серця людей крізь одяг та скелети,
Думки крізь пластик телефонів,
Спогади крізь пил тисячоліть.
Раптово вирвалося
З погляду захоплення,
З мовчання народилась поема,
І Ви були
Більше ніж Термінатором,
Ще й титаном
Епохи Відродження.
Наші минулі життя
Переплелися в книги,
Перетворились на красу затемнення,
На ритуал єднання.
Я писала диктант
Під багатотрудними небесами,
Між ідеалами Просвітництва
Та сучасною метешнею,
Аби згадати все
На почесній відстані від Вас.
Свидетельство о публикации №121120404279