Хокку. Хорошие люди. Haiku. Good guys

Литературный проект «Стихотворения на двух языках» и «Фото-хокку»
Literary project “Poems in two languages” and “Photo haiku”

Haiku “Good guys”

It’s not for the gold
But it’s our everyday work.
Good guys of the world

2021, Ksenia Mira

Хокку «Хорошие люди»

Это наша цель.
Это не для золота.
Добрые люди

2021, Ксения Мира


Рецензии