ФА Всесвiту

Льодова крамниця, фатальне чуття
Таємна безодня, де Ци, Ба та "Я"
Прозора та хижа, знебарвлена мить
Сум'яття, де смуток, туга. Де болить
.
Пірнаєш глибоко. Не тонеш - живеш
Хотів потонути та жваво пливеш
Навіщо сахара любові - межа
Твій розквіт чекає на іннер єства
.
Двоша'рова куля. Активність буття
Ти деАктивуй чорнооке дитя
Пасуй гармонійно. Баланс. Майбуття
В актив білий колір. А поза - чуття
.
Що марить. Льодова безодня їси
Ти Матір свою не питай, не проси
Єдина енергія. Ваги. Жага
Ступаючи крок, пам'ятай свої па
.
Морозна оселя відпусте. Потай
Навіщо було? Загаси. Не питай
В милому ранець, важкий. Ба знаки
Стрибай в інший простір. Він поруч. Прости
.
Себе, свої дії, думки - латаття
Пливи течією у самість. Фоя
Геномні умови, за коном тво'Ра
Відкрий передмову саншайнова Ба
.
То ти
як і він
як і всесвіту Фа
.
©Эрика Маркон


Рецензии