Кем мин

Авыл йортнын директоры
Хужа уйларыма
Министр булып эшлим
Фатир торагымда.
Уземэ мин вадитель
Шеф повар уземэ
Эзгенэ врач,учитиль
Артистта, туз генэ.
Уземэ язучы мин
Гармунны тартучы
Аучыда, балыкчыда
Экият сатучы.
Жир соруче,балта остасы
Планнарымны тозуче
Кунеллэрне юатуче
Кайчакта котуче.
Узем уземэ дус мин
Уземэ мин дошман
Уземэ Ленин Сталин
Уземэ мина дан.


Рецензии