Якщо не ми, то хто
Пісня у виконанні автора за посиланням:
https://www.youtube.com/watch?v=eVpC_4pJ3-A&ab
1к.
Дороги життя нас ведуть у майбутнє.
Ми прагнемо щастя, бо ми – просто люди.
Ми хочемо вірити в правду без бою,
Жити, любити і бути собою!
ПРИСПІВ:
Якщо не ми, то хто:
Повірить в світлу долю!
Якщо не ми, то хто:
ПовЕрне нашу волю!
Якщо не ми, то хто
Запалить надію
Якщо не ми, то хто:
Збагне в собі людину – вічності людину.
2к.
У кожного з нас є бажання і мрії.
І крок уперед – прояв сили і дії.
Нехай помилки нас навчать бути краще,
Долати проблеми і вірити в щастя!
3к.
Дороги життя – то сьогоднішні сходи.
І в кожного з нас – пам'ять давнього роду.
І прагнення: бути людиною світла –
У всіх закодоване в серці “ТВОРИТИ”!
Свидетельство о публикации №121120302904