Подих-диво! в слово...

*   *   *


               Вседержителю Слову
               і Матері Божій
               в любові присвячується


1

Подих-диво! —
в слово
диво...
друзів омолодить
молодильне


Поклади
думки ведучі
               в серце!
о як легко й світло! —
     й світ
     правдивий
чи є в небі ангел?
і просвіт —
й сочивість?
і в кінці просіки —
синій
дивик?
Й слово —
що пасе
це?


2

Впади, зірко, в серце!! —
         й вушка в тіла!
Грайте туш! —
    і зграйте
туш!
землетруси душ
і землетруси
                душ! —
і відважилось
сіроментальне
і з статевим — відлетіло!!
А?! — треба? —
      зачну
«писати
зрозуміло»...

02.12.2021,
ліс


Рецензии