Чар вна мить!
Чарівна мить, сам бог її
зафіксував,
А небеса, немовби повторили…
Церковний дзвін, несамовито заволав,
Як молодята свій союз скріпили!
Чарівна мить - вона звучить як музика в серцях,
Що в унісон, немовби зазвучали…
А осінь все ступає:
по лісах, садах, полях,
Вони під золотом, ще краще ніби стали!
Чарівна мить - коханням ніжним зветься,
Хай буде їм, завжди щаслива полоса…
Нова сім’я всього сама доб’ється,
Цьому сприяє осінь: її багатство, щирість та краса!
Чарівна мить: всі рідні, друзі разом,
А келихи, від щастя все іскряться та дзвенять…
На довго хай цвіте кохання, не марніє з часом,
Годинник щастя, тільки разом є можливість змайструвать!
Хай бог: завжди у серці й на дорозі,
Батьки і друзі поряд, повсякчас…
Достаток в дім, лиш на великім возі,
Сьогодні п’єм: за щастя, за
Молодих, за всіх, за вас!
04 вересня 2021 год
Свидетельство о публикации №121120202212