Зiмовы баль

Чую голас зімовага балю.
Снежны пух свой завёў менуэт.
За іскрыстай завейнаю хваляй
Над прасторай ляціць мой санэт.
#зімовыбаль #зима #волшебство #зимняясказка #чудо #красота #люблюзиму #счастье #элегия

Фото_инет


Рецензии