Зима

Вітає Білий Світ зима,
Мов чудо дійниця вітає,
На виднокраю  не дарма,
Бо землю снігом покриває.

Повітря здоровить вона,
Та лід під сонцем ніжно сяє,
Дивлюсь за  нею я з вікна,
Це щастя й радість, східно з раєм…

Та   пролітає наче мить,
На перше  грудня  починає,
Ось  під ногами сніг скрипить,
Морозну ніч не забуваєм…

Для дітлахів, пора казкова,
Дивує  кожен рік вона
І не забутня, і чудова,
За нею з'явиться весна…


Автор  Геннадій  Сівак.
1 грудня  2021 року.


Рецензии
Щыро витаю. Дякую за вирши!

Михаил Стихоплётов   13.12.2021 00:06     Заявить о нарушении
Дякую Вам!!!

Геннадий Сивак   14.12.2021 23:50   Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.