Х ба в д того в дчуваю насолоду

*   *   *


              Матері-Діві
              в любові присвячується


Хіба від того відчуваю
                насолоду,
Що щось ховаю —
й не ховаю —
від народу?
Вже відчуваю вічну
          насолоду!!
Тому —
          хіба що Бог сховає
                від народу.


Де зорі? Храм —
де Бог,
у мені хід
із слів
в чудах й дольменах
Гарно!
в мені у тій чи тій
печері
щасливо спліднені
        входять виходять в цім
                крізь мене
у несказанній всій вечері!..


               
                наслідження? — зразки погоди
                два виходи
                два входи?
                немає слів


і Слово — істинна є насолода!!!

1.12.2021,
ранок


Рецензии