про Фермопiли озеро i запоруку

Чим менше слово - більше запорук.
Святі прибічники завжди готові.
Дивись, не змерзло озеро, Кі Дук,
а к бісу пересохло без любові.
Лише вдихнути можна без застав.
Для вихлопу потрібен посередник,
як поцілунок Юди до Христа,
так до вдови небіжчика священник.
Прошу ласкаво, дзеркало рябе,
величністю наближене до Ксеркса,
дай сенс мені запевнити тебе,
що це запевнення не має сенсу.
Адже пів неба синь, пів неба стріли.
Позаду не Москва, а Фермопіли.­


Рецензии