Перше грудня

Перше грудня.Ти ще в лiжку?
Зустрiчай в ранковий час,
Бо прИйшла вже бiлоснiжка
Здалека до нас.

Уперед приЙшла до тебе
Привiтати щоб,
Це таке вiтання тепле
Знищуе озноб.

Бо воно таКе блискуче -
Блиск очей твоих,
В тих очах, що кожен хоче
Бачити твiй смiх.

Невеличкий, тихий, тихий,
Як о той пухнастий снiг,
Хай тебе минуе лихо,
Будь щаслива iз усiх.

Будь щаслива i здорова,
Щоб на все твое життя,
Памьяталось мое слово,
Як любов до забуття.


Рецензии