Мова не вiнаватая
Што мы яе не песцім, не люляем,
Мятлою, лапатаю
З двара выганяем.
Мова маўчыць, калі мы снедаем,
Калі абедаем...
Мова не вінаватая,
Што мы яе не ведаем.
#беларусь #радзімамаядарагая #любоўдарадзімы #беларускаямова #роднаямова #нашамова
Свидетельство о публикации №121120101812