Вогненнi крила присв. Iваннi Козак-Дилетi

Істиною
Вічною
Ангажує
Нездоланні
Ноктюрни
Артистизму

Красними
Орнаментами
Захищає
Астральні
Кристали

Дійсність
Ирію
Лагодить
Енергетичні
Траєкторії
Антропології.

*  *   *

Присвячується мисткині з Косова (Івано-Франківщини), про яку я дізналася на сайті huculia.info

З побажаннями добра, злагоди, міцного здоров'я, радості.


Рецензии