Бо забира благодать

         Пресвятій Трійці
         присвячується з любов’ю


             Я лягаю, і сплю, і встаю,
             бо Господь зі мною...


Рідненьке дістає


а могла б тільки — благодать
сей скарб — що з неї —
нікому дать
й ніхто
не зможе відібрать!
Радістю Господа палать,
радістю Господа!
Щоб всесвіт запалав —
радістю Господа літать!!
а так рідненьке дістає
на що потративсь —
      той і є


А життя ангельське — хвала!!
а людськеє життя...
хвала?
Радістю Бога! —
щоби всесвіт запалав!!
так я з глибин
палав волав
багатого із-під землі що дістає
на горло мерзості стає
в багатого щелепи —
скручує
таки земненьке —
бо рідненьке...скручує
терпіть — на що потративсь —
      кожен є...


Нема —
мене.
Бо забирає благодать...
Радістю Бога — запалить!!
Радістю Господа —
                літать!!!

27.11.2021


Рецензии