Скiльки коштуe нетерпiння?
Небажання втрачати час?
Нетерпіння – гріха коріння.
Нетерпіння карає нас
за хвилину, за мить незгоди
із якоюсь з чужих думок,
із холодним дощем негоди,
з непоступливістю жінок.
Нетерпіння – така безодня,
край якої йдемо щодня...
Нетерпіння веде в самотність,
а самотність – страшна платня...
Свидетельство о публикации №121113007166