Благодарю за слово НЕТ...

В твоїх словах тремтіла мудрість тихо,
Її спіймало серце й ожило...
Ти відвела те неминуче лихо,
Яке спіткати нас обох могло...

Ти зберегла тоді для діток наших сім'ї,
Зростили ми їх добрими людьми,
З таких історій є багато фільмів,
Де наші зорі згасли б у пітьмі...

...Сім'я — це світ, а слово це величне!
До цього дня я дякую тобі
За слово : "Ні...", таке просте і звичне,
Проте мене тримає ще в журбі...


Рецензии