Osinda soartei

      30.11.2021 год.
       К И Ш И Н Ё В
          (Mold)
Mi-ai aparut in cale atunci,
Cand soarta m-a ranit,

Atunci,cand neamurile dungi,
Mai negre mi-au dorit.

Razand m-au aruncat in drum,
M-au umilit si m-au tradat.

Nestiind nici pana-acum,
Cum sant si ce mai fac?

Ma indoiam,dar am decis,
Cu bunul Dumnezeu mereu,

Sa neg fularul meu cu-al tau...
Desi nu e descris.

Ce-a fost strain,sa indepartat,
Un bob de mazare si-o floare.

Chiar daca soarele-i rotat,
Caldura lui,n-o simte fiecare.

Fiind strain,"el"- am ramas,
In numele lui Dumnezeu,

Ce e al meu,ma chiama in glas,
Sa mai traiesc,sa fiu cu ei!


Рецензии