наука

Поучала внуку баба
Як на світі треба жить:
Подругу, що давить жаба…
Обійди…не заболить.
Не лижи нікому с---у…
Гідності це не додасть.
І жени, мов забіяку,
Підлаблузництва напасть.
Відкривай серця ворота
Хто за тебе в любу мить
Кине все…хай він голота
Його кров в серці кипить.
бережи свойого мужа
Від подруг-злодійок.
Підсунеться якась жужа…
…готова до бійок?
Годуй смачно чоловіка…
Щоб був повний рот.
Бо знайдеться якась пика,
Що підсуне бутерброд.
фото-интернет


Рецензии