Mamelor voi mame

        28.11.2021 год.
         К И Ш И Н Ё В
            (Mold)
Mamelor voi mame,sfanta melodie,
Din al vostru suflet,inghinata in glas,

Dulce armonie,scumpa poiezie,
Pentru veci ramasa vie, ieri si azi!

Мamelor iubite,flori mirositoare,
Cu o aroma dulce de parfum ales,

Iubirea voastra in lume,nu are asemanare,
A voastra grija mare, e un cuib in codru des.

Mamelor iubite,a inimii comoara,
Grai fara de moarte in suflet rasadit,

Lumina voastra clara,ramane vesnic mare,
Cat ne sinteti alaturi si noi santem iubiti.


Рецензии