Чем чёрт не шутит, когда Бог спит...

Якби ви знали, паничі,
Чим чорт жартує уночі,
То ви б зібрали в чемодани
"Своє" накрадене "придане",
Та й перли хутко за кордон,
Поки немає перепон.

Пишіть листи до Миколая,
Бо долю вам народ зламає!
З Майдану винесли урок,
Чи у жадобі грузне крок?
Не захистять вас ті паркани,
Які звели яко султанам.

Уже подейкують містяни,
Що вами найняті шайтани
Передрікають вам нірвану.
То ви прислухайтесь і дійте,
Та тільки, здуру, не дурійте —
Всі ваші заклики затяті
Народ спроможний розтоптати.

Поки не все ще чорт примітив,
Бо...вам тоді в аду горіти!
Єх, паничі ви, паничі,
"Сидіти" вам не на печі!
Це вам колись сказав наш ЗЕ,
Та, бачу, й досі вам везе...


Рецензии