Фарба ночi
та фарбу маю я свою.
І фарба ця – це просто тиша,
що душу береже мою.
Одна лиш фарба. Тиша. Тільки.
Та чи потрібно фарб іще,
коли всі янголи злетілись
і сіли на моє плече?..
Мовчать – усміхнені, маленькі...
І я – мовчу. І ти – мовчиш...
Ми ніч малюємо тихенько:
ти, я, і янголи, і тиш...
Свидетельство о публикации №121112807696