Дзвони i люди
Б'ють у спеку, в лютневую лють.
Кличуть дзвони і вірою повнять.
Дзвони б'ють. Дзвони б'ють. Дзвони б'ють.
Йдуть на дзвін і малі, і великі,
йдуть старенькі, і діти ідуть.
Йдуть усі, хто на дзвони йти звикли.
Дзвони б'ють. Дзвони б'ють. Дзвони б'ють.
Дзвони б'ють. І на дзвони йдуть люди.
Є у дзвонах божественна суть...
Буду я, чи мене вже не буде, –
дзвони б'ють... Дзвони б'ють... Дзвони б'ють...
Свидетельство о публикации №121112802407